Klub Siloe

Naše služby » Klub Siloe

Klub Siloe znikl v roce 2000 jako společenství zaměřené na pomoc lidem závislým na alkoholu, drogách a hracích automatech.

Závislost ničí tělo i ducha - je to těžká nemoc, která se musí léčit. Závislý člověk se nedokáže léčit sám. Zvládnout to může jen s pomocí přátel, odborníků nebo věřící s pomocí Boží.

Klub je veden pod záštitou OCH Uherský Brod se supervizí externího psychologa.

Setkávání se koná každou středu v 17:30 hod. v budově denního stacionáře DOMOVINKA  v Uh. Brodě (ulice Pod Valy 664 - v areálu bývalé zvláštní školy) a je přísně anonymní. Nabízí se zde pomoc ve formě pohovorů mezi členy.  Na požádání je k dispozici psycholog i psychiatr . Jsme orientováni na léčebny v Kroměříži, v Brně, Opavě a Bílé Vodě a pro drogově závislé na terapeutickou komunitu Pastor Bonus v Podlesí na severní Moravě.

Člověk s problémem závislosti i jeho rodina potřebují duševní sílu i víru v úspěch své léčby. Náš KLUB SILOE nabízí pomoc všem potřebným, kteří chtějí zvládnout tento nelehký úděl.

Poslední aktualizace 11. října 2011.