Turnaj ve hře Člověče nezlob se v Horním Němčí

30.08.2012Zobrazeno: 962xTiskPublikoval: Vít Kadlčík
Dne 23.8.2012 jsme odehráli v našem charitním domě již VI. ročník turnaje v „Člověče nezlob se!“. Tentokrát se zde sešlo 73 osůbek,  a ať to byli hráči, nebo jejich doprovody, všichni si tento den užili. Byli zde uživatelé naší Pečovatelské služby Horní Němčí, z DPS Dolní Němčí, z CHD ze Slavkov, z CHD Vlčnov, z CHD Korytná, z DPS Strání, z Pečovatelské služby Uherský Brod, z Azylového domu pro matky s dětmi Uh.Brod, z Terapeutické dílny Uh.Brod, a ze Stacionáře Charity Luhačovice. Zástupci z CHD ze Slavkova se účastnili letos poprvé a zrovna jejich paní Petrůjová vybojovala 1.místo a odvezli si tak výhru, pěkný, velký dort. Druhé místo obsadil pan Křapa z CHD Vlčnov a třetí byla paní Vojtovičová ze Strání. Ale i náš zástupce – pan Zámečník zabojoval a umístil se na pěkném pátém místě. Pěkné počasí nás provázelo celým odpolednem a tak nesměly chybět ani špekáčky. Byla to první velká zkouška našeho nového ohniště, na které nám udělali sponzorsky krásný grilovací rošt pracovníci Niobu z Hluku. A teď musíme dál trénovat a přichystat se na příští rok, aby už konečně byla výhra i naše! A tak tedy –soupeřové třeste se! Příští rok je dort náš!