Terapeutická dílna svaté Justiny na Jarmarku lidových řemesel v Uherském Brodě

22.09.2010Zobrazeno: 1067xTiskPublikoval: Vít Kadlčík
Jarmarku lidových řemesel, který se konal u příležitosti oslav Dnů evropského dědictví se zúčastnili také uživatelé Terapeutické dílny sv.Justiny Uherský Brod. Na tomto jarmarku dostali příležitost představit široké veřejnosti své výrobky, které samostatně vyrábějí během pracovní terapie za asistence odborného personálu. Jako již tradičně šité hračky, o které mají největší zájem především malé děti, představili uživatelé také své výrobky z keramiky, ozdobné podzimní věnečky, vyšívané prostírání, šperky, tkané koberce, tak i nově košíky a výrobky z pedigu.
I přes již zářijové datum v kalendáři, bylo po celou neděli krásné slunečné počasí, dopolední program v zahradě Panského domu byl doprovázen koncertem Orchestru Stanislava Sládka při ZUŠ, odpoledne pak přehlídka dechových hudeb - Topolanka, Březovjané, Komňané a Valaška a dalšími prodejními stánky s ukázkou lidových řemesel.

Organizátorům i městu Uherský Brod velmi děkujeme za opětovné umožnění prezentace naší sociálně terapeutické dílny široké veřejnosti.

Mgr.Martina Skočovská
vedoucí Terapeutické dílny sv.Justiny Uherský Brod

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST
A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.