Setkání podporovatelů Oblastní charity Uherský Brod ve Vlčnově

16.05.2011Zobrazeno: 1098xTiskPublikoval: Vít Kadlčík

Na pátek 13. května připravila Oblastní charita Uherský Brod setkání s významnými sponzory regionu a starosty či  místostarosty obcí, ve kterých nejvíce poskytujeme sociální služby. Spolu s ředitelem Charity Ing. Petrem Houštěm přivítali hosty i jeho spolupracovníci, zást. ředitele Ing. Ferdinand Kubáník a Ing. Ivana Vaculíková, která má v náplni své práce komunikaci s podnikatelskými subjekty.
Ředitel Houšť všem hostům poděkoval za vynikající spolupráci a podporu a vyjádřil přesvědčení a přání, že tomu tak bude i nadále.  K němu se pak přidali i děkan uherskobrodského děkanátu Mgr. Josef Pelc a ředitel Arcidiecézní charity Olomouc Václav Keprt. Oba rovněž poděkovali sponzorům a obcím za spolupráci a zdůraznili význam jejich pomoci při zvládání společného úkolu při poskytování sociálních služeb pro naše potřebné spoluobčany. Dalšími hosty tohoto setkání byli poslanci PS PČR Ing. Jaroslav Plachý a Mgr. Petr Gazdík. Jejich účast nebyla pouze formální, oba poslanci dlouhodobě podporují činnost naší organizace.