Představitelé brodské Charity poděkovali Nadaci SYNOT za velkorysý krok vůči seniorům

20.01.2016Zobrazeno: 494xTiskPublikoval: Vít Kadlčík
V úterý 19. ledna se ředitel Oblastní charity Uherský Brod Petr Houšť a Miroslava Havlíková sešli s předsedkyní správní rady Nadace SYNOT, Michaelou Pavlíčkovou Kuřinovou v sídle skupiny SYNOT v Uherském Hradišti, aby nadaci tlumočili poděkování seniorů z Uherskobrodska. Výprava 39 seniorů se totiž těsně před Vánocemi 2015 mohla zúčastnit třídenního pobytu v reprezentativním Hotelu Elizabeth, který patří do skupiny SYNOT.
Autobus s výpravou seniorů z Uherskobrodska přijel do Trenčína, přesněji k tamnímu špičkovému hotelu Elizabeth, 18. prosince. Senioři tam strávili tři dny plné relaxování, vycházek, ale také si užívali všech služeb a výhod, které prestižní Hotel Elizabeth nabízí. „Předvánoční pobyt seniorů z několika obcí regionu nám nabídla Nadace SYNOT, a to zdarma, s komfortní nabídkou služeb,“ poznamenala vedoucí Pečovatelské služby Strání Miroslava Havlíková, která se pobytu v Trenčíně zúčastnila jako doprovod.
 „Účastníci vydařené akce netajili své nadšení z celého pobytu. Hned po příjezdu je osobně uvítal ředitel Hotelu Elizabeth, poté si už mohli naplno vychutnat veškerou nabídku tohoto moderního hotelu. Měli možnost ochutnat tamní vynikající kuchyni, využít wellness další služby a samozřejmě si vychutnat ubytování v nádherných pokojích,“ připomněl ředitel Oblastní charity Uherský Brod Petr Houšť, který upřesnil, že pobyt v Hotelu Elizabeth nabídla Oblastní charita Uh. Brod zejména bývalým zaměstnancům Charity, klientům i dobrovolníkům jako poděkování za jejich spolupráci.
„Jsme velmi rádi, že se seniorům pobyt v Hotelu Elizabeth líbil. Snažili jsme se udělat maximum, aby se účastníci akce cítili v předvánočním Trenčíně dobře. Pokud se nám to podařilo, jsme i my spokojeni,“ podotkla předsedkyně správní rady Nadace SYNOT Michaela Pavlíčková Kuřinová.
Trenčínský Hotel Elizabeth získal od odborné veřejnosti několik významných cen. V posledních dvou letech hotel získal, kromě dalších ocenění, i cenu za Nejlepší zákaznický servis v Evropě a titul Nejlepší městský hotel Evropy.

Oleg Kapinus