Poděkování obci Vlčnov za pořízení ozvučení do kaple v CHD ve Vlčnově

12.12.2012Zobrazeno: 491xTiskPublikoval: Vít Kadlčík
Kaple v Charitním domě ve Vlčnově je zasvěcena Svatému Duchu. Každý měsíc v pravidelných intervalech je zde sloužena mše svatá za účasti nejen klientů Charitního domu, ale i občanů Vlčnova, kteří nezřídka využívají tuto příležitost i k návštěvě svých známých či rodinných příslušníků. Od jara tohoto roku jsme zkoušeli ozvučit kapli při mši svaté pomocí jedné přenosné ,,bedny“ a zapůjčených mikrofonů. Reakce klientů byly pozitivní, a tak se rozběhl nápad s ozvučením kaple, stálou aparaturou. Největší potíží a starostí byla finanční stránka, což byla hodně velká překážka k uskutečnění. Chvílemi jsme se chtěli už vzdát naděje, že by něco takového bylo možné. Ovšem díky obci Vlčnov se nám podařilo toto uskutečnit. Proto chci poděkovat členům Rady obce Vlčnov a členům zastupitelstva obce Vlčnov, že schválili naši žádost a poskytli finanční obnos, za který jsme mohli zlepšit kvalitu prostředí pro naše klienty.