Plavání pro zdravotně postižené, aneb Poznej s námi podmořský svět

02.07.2015Zobrazeno: 1177xTiskPublikoval: Vít Kadlčík
Více jak 80 návštěvníků si na konci května užilo skvělou atmosféru na CPA Delfín při akci Plavání pro zdravotně postižené, aneb Poznej s námi podmořský svět. Akci ve spolupráci s městem Uherský Brod v rámci komunitního plánování sociálních služeb pořádala Terapeutická dílna sv. Justiny Uherský Brod. Hlavním cílem akce bylo především společné setkání uživatelů sociálních služeb a osob se zdravotním postižením z řad široké veřejnosti, integrace do společnosti, poznání služeb nabízející využití volného času a získávání nových přátelství. V průběhu celého dopoledne si návštěvníci mohli vyzkoušet nafukovací vodní atrakce, whirpool, sauny, tobogán, zábavný bazén, masáže od paní Hany Houdkové a občerstvit se mohli čerstvým ovocem a džusem. Skvělou atmosféru si užívali jednak uživatelé pořádající organizace, ale také uživatelé Domova pro osoby se zdravotním postižením v Uherském Brodě, Denního stacionáře UB, sociální služby Luisa o.s., žáci Základní speciální a praktické školy v UB i široká veřejnost. Organizační tým doplnily studentky ze SPŠOA, dobrovolnice Oblastní charity Uherský Brod a animátorky CPA Delfín, které se postaraly o skvělou zábavu v podobě soutěží a tance. Celou akci finančně podpořilo město Uherský Brod, zastoupené paní Tamarou Hýblovou, mající na starost komunitní plánování sociálních služeb, které tímto děkuji za skvělou dlouhodobou spolupráci.  Těšíme se na další ročník této úžasné akce.

Mgr. Martina Skočovská
Vedoucí Terapeutické dílny sv. Justiny UB