Návštěva uživatelů Terapeutické dílny svaté Justiny na ředitelství OCH Uherský Brod

27.07.2010Zobrazeno: 1171xTiskPublikoval: Vít Kadlčík
V červnu tohoto roku uživatelé Terapeutické dílny sv. Justiny Uherský Brod navštívili ředitelství Oblastní Charity Uherský Brod. Po celou dobu této návštěvy je provázel ředitel, Ing. Petr Houšť, informoval je o některých činnostech a působnosti Oblastní Charity na Uherskobrodsku a jeho okolí. Uživatelé naší sociálně terapeutické dílny se zajímali, jaká je pracovní náplň ředitele, tak velké neziskové organizace, ale také jaké jsou jeho zájmy a záliby ve volném čase. Uživatelé také navštívili kancelář zástupce ředitele, pana Ing. Ferdinanda Kubáníka, Centrum pro seniory, mzdovou účtárnu, pastoračního pracovníka i sociální pracovnice působící pod Oblastní Charitou Uherský Brod.
Velký zájem projevili také o návštěvu kuchyně OCH, kde se pravidelně stravují. Společně s  ředitelem diskutovali o jejich spokojenosti s nabídkou a kvalitou podávaných obědů.
Byli velmi překvapeni, jak rozsáhlé je personální zabezpečení všech 13 služeb vč. kuchyně OCH.
Za projevený zájem o naše uživatele Terapeutické dílny sv. Justiny Uherský Brod velmi děkuji  řediteli, Ing. Petru Houšťovi i ostatním pracovníkům Oblastní Charity Uherský Brod.

Mgr. Martina Skočovská
vedoucí, Terapeutická dílna sv. Justiny Uherský Brod

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST
A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.