Mikuláš chodil nejen v Horním Němčí

19.12.2011Zobrazeno: 710xTiskPublikoval: Vít Kadlčík

Mikulášské posezení klientů  Terapeutické dílny sv. Justiny a uživatelů PS Horní Němčí  proběhlo 5.12.2011 v Charitním domě sv.Václava v Horním Němčí. Společně jsme s uživateli připravili malé dárečky pro naše kamarády a nemohl je rozdat nikdo jiný než opravdický Mikuláš. Ale aby to nebylo jen tak, přišel s ním i čert. Bylo to prima dopoledne, při kterém jsme si zahráli i slovní fotbal. A nebylo to vždycky lehké! Dopoledne uteklo jako voda a Mikuláš s čertem se vypravili udělat radost i klientům v Charitním domě sv.Petra a Pavla ve Slavkově. Rozzářené oči babiček a dědečků vypovídaly o radosti z přítomnosti Mikuláše a čerta. Každý dostal dáreček i když to bylo jen jablíčko, radost to udělalo velikou. Nakonec Mikuláš s čertem zamířili i na ředitelství Oblastní charity.

Velký dík za pomoc patří panu Františku Křapovi, který se ochotně převtělil do role Mikuláše a panu Mihalovi, který nejvíce pomohl s výrobou dárků ( sněhuláčků).