Charitní drakiáda 2014

14.10.2014Zobrazeno: 449xTiskPublikoval: František Bílek
Na Charitní drakiádu odpoledne v sobotu 11.10. vyšlo počasí  ukázkově, sluníčko hřálo a vítr pofukoval –  na pouštění draků jsme si lepší podmínky nemohli přát.

Během odpoledne přišly asi čtyři desítky nadšených dětí i dospěláků pouštět draky kupované, či domácí výroby. Naše dobrovolnice si pro účastníky také připravily rukodělné činnosti -  výrobu placek, veselých brček a malování kamínků. Příjemné odpoledne pak doplnilo opékání špekáčků, teplý čaj či výborný svařák a zpívání u ohně. Po setmění nám pracovník Hvězdárny Uh.Brod ukázal hvězdnou oblohu a pak jsme se spokojení odebrali domů.

Tímto bych chtěla poděkovat všem, kteří se na přípravách i organizaci podíleli, Hvězdárně Uh.Brod za zapůjčení místa, firmě Inpost za sponzorský špekáčkový dar a všem účastníkům za příjemně strávené odpoledne.

Jana Forrová